Het nieuwe seizoen Take pART is vorige week van start gegaan. Bekijk hier vast de foto’s van de stART up. De nieuwe Take pARTners stellen zich binnenkort op de website aan je voor.

Hoe?
Take pART! is voor jongeren van 14 t/m 18 jaar. Je komt ongeveer twee keer per maand samen in het Dordrechts museum. Tijdens deze bijeenkomsten duik je in de wereld van het museum en alles wat daarbij komt kijken. Ook volg je masterclasses van diverse kunstenaars en er zal een excursie buiten Dordrecht plaatsvinden. Aan dit project zijn geen kosten verbonden, sterker nog… je wordt gezien als serieuze partners en krijgt een kleine vergoeding. Daarom wordt er wel inzet, toewijding en een jaar lang serieuze deelname verwacht.

Volg een jaar lang een masterclasses, waarin je op zoek gaat naar je eigen talent. Daarbij word je  begeleid door kunstenaars en ervaren (museum)profs. Verplaats je in de rol van onderzoeker, conservator, educator, tentoonstellingsmaker, vormgever en marketingspecialist.

Het is een individueel talentontwikkelingsprogramma, met daarnaast een gezamenlijk einddoel in de vorm van een tentoonstelling of presentatie. Deze eindpresentatie zal een product zijn van jullie eigen plannen en vormgeving. Aan de hand van jouw specifieke talenten en wensen van de krijgt deze presentatie vorm onder begeleiding van verschillende experts.